Szállítási információk

Szállítási lehetőségek

Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.

8 000  Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani!

Házhozszállítás belföldre GLS, futárszolgálattal a 

             0-8000Ft  vásárlás esetén brutto 1000 Ft, 
             8000 Ft- tól ingyenes

Postafiók címre nem szállítunk.

A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.

Az GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az GLS egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az GLS a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. 

Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@szorito24.hu e-mail címen!